Enter your keyword

Ashtanga jooga workshop KÕIGILE!

bluebird studio

Treeningutest ilus rüht ja terve lülisammas

Ashtanga jooga workshop KÕIGILE!

Ashtanga jooga workshop KÕIGILE!

Juba sel mõnusal sügisesel pühapäeval, 24. septembril kell 17-20 kutsume Sind stuudiosse Ashtanga jooga workshopile, kus meie armas õpetaja Terje Hakman- Salokorppi teeb väikse ülevaate Ashtanga jooga ajaloost ning õpetab kõike Ashtanga joogaga seonduvat ning räägib millist kasu ashtanga  joogatreening Sinu ellu toob.

Workshop on sobilik kõigile olenemata eelnevast kogemusest või selle puudumisest.

Palun registreeri enda osalemine e-kirjaga treeningud@bbstudio.ee.

Oma mati võid soovi korral kaasa võtta, kuid kõik treeninguks vajalik on stuudios olemas. Osalustasu 15 eurot palume tasuda kohapeal. Kui soovid tasuda ülekandega, siis palun teavita sellest koos oma osalemissooviga ning me väljastame Sulle arve.

Oled südamest oodatud!