Enter your keyword

Ashtanga jooga workshop pühapäeval, 14.01 kell 14.30-17.30!

bluebird studio

Treeningutest ilus rüht ja terve lülisammas

Ashtanga jooga workshop pühapäeval, 14.01 kell 14.30-17.30!

Ashtanga jooga workshop pühapäeval, 14.01 kell 14.30-17.30!

Ashtanga Monkey Jooga põhineb traditsioonilisel ashtanga vinyasa joogal, kuid on paindlikum ning mugandatud tänapäeva inimese kehalistele ning ajalistele vajadustele. See on tööriiist, mis õpetab meile kontakti iseendaga ning oma kehaga. Selle tulemusena paranevad meie elukvaliteeti mõjutavad valikud nt toitumises, liikumises, puhkamises, mõttetegevuses, kuni isegi inimsuheteni välja.

3- tunnine workshop on mõeldud sulle, kui sa soovid: – teha algust elumuutva harrastusega; – õppida, kuidas parandada oma füüsilist ning mentaalset vormi ashtanga monkey jooga abil; – õppida harjutusi, mis muudavad keha ning meele painduvamaks; – saada teada, mis on ashtanga monkey jooga ning selle jooga tööriista põhiväärtused; – õppida ujjayi hingamist; – õppida esimese seeria joogaharjutused ning korrektsed harjutuste sooritustehnikad.

Osalustasu on 15€, mida saab tasuda sularahas kohapeal või arve alusel ettemaksuna.

Registreeru treeningud@bbstudio.ee!