Enter your keyword

PILATESFUNC esmaesitlus Laupäeval, 27.01 kell 12.15!

bluebird studio

Treeningutest ilus rüht ja terve lülisammas

PILATESFUNC esmaesitlus Laupäeval, 27.01 kell 12.15!

PILATESFUNC esmaesitlus Laupäeval, 27.01 kell 12.15!

Sel laupäeval, 27.01 kell 12:15 on Sul tore võimalus osaleda PILATESFUNC näidistreeningus, mida juhendab pikaajaline fitness-treener Kairi Kruusement. Kairi on samuti Sauevallakas :), kelle peres kasvab kolm last ning kelle jaoks treeneritöö on suur kirg, hobi ning armastus. Kairi töötab mitmes Tallinna spordiklubis aeroobika,- bodypump- ja pilatese õpetajana. Kairi on läbinud meie stuudio õpetajatega sama koolitussüsteemi Pilatese matitreeneri kursused juba mitme aasta eest ning tegutsebki eelkõige rühmatreenerina.

PILATESFUNC on treening, mis baseerub klassikalisel Pilatese treeningsüsteemil ning toimub muusika saatel. Iga lugu on suunatud teatud lihasrühmale ning ühe loo ajal tehakse läbi kolm samasugust harjutuste setti.

Selle loojaks on imearmas Eesti tüdruk Maiken Sarv, kes elab ja tegutseb juba mõnda aega treenerina Itaalias, Veronas ning koostöös Terje ja Jocke Salokorpiga on loonud FUNCY FAMILY treeningsarja, kuhu lisaks PILATESFUNC treeningule kuuluvad YOGAFUNC, PARTYFUNC ning HEATFUNC treeningud.

Tule proovima! Eelnev pilatese kogemus on hea omada, kuid pole tingimata vajalik.

registreeru võimalusel meie kodulehel www.bbstudio.ee või e-kirjaga treeningud@bbstudio.ee.

Osalustasu on 8 eurot.