Enter your keyword

NB! Oluline muudatus stuudio treeningplaanis ja töökorralduses!

bluebird studio

Treeningutest ilus rüht ja terve lülisammas

NB! Oluline muudatus stuudio treeningplaanis ja töökorralduses!

NB! Oluline muudatus stuudio treeningplaanis ja töökorralduses!

Septembri keskpaigas jõuab stuudiosse neljas reformer. Seega on meil heameel teatada, et saame lisada neljanda treenija meie trio-treeningutesse ning sellest tulenevalt on muutunud treeningu nimetus. UUS NIMETUS ON PILATES SEADMETEL.

Alates hiljemalt 20. septembrist (nii on meile lubatud seadme tarne) on reformeri või toweri treening märgitud nimetusega Seadmete rühm, mille maksimaalne osalejate arv on 4 inimest. Kui muidu toimuvad seadmete rühma treeningud püsibroneeringu alusel, siis nüüd võid pühapäeviti leida treeningplaanist konkreetse nimetusega treeningu, nt reformer või tower, kuhu on oodatud proovima seadmeid need, kes enne pole seda teinud ja ka need, kes endale püsibroneeringut pole soovinud muule ajale panna. MUUL JUHUL OTSUSTAB ÕPETAJA VASTAVALT TREENINGEESMÄRGILE KAS TUND ON REFORMERIL VÕI TOWERIL. Esialgu toimub seadmetreeningutesse broneerimine nagu varasemalt e-kirja või telefoni teel.

OLULINE!!! ALATES 1. OKTOOBER 2018 on treeningus osalemise tühistamine võimalik 48- tunnise etteteatamisega, kuid soovitame treeningu mõnes teises rühmas järgi teha. Hilisema kui 48 tundi tühistamisega läheb treeningkord kaardile kirja, kuid see on võimalik hiljem matitreeningu rühmas järgi teha. Samuti muutub alates 1. oktoobrist pisut seadmetreeningute hinnakiri.