Enter your keyword

SELJAD KORDA!

bluebird studio

Treeningutest ilus rüht ja terve lülisammas

SELJAD KORDA!

SELJAD KORDA!

Terviseseminar Pinge- ja valuvaba selg.
22.septembril kell 11.00-14.00 toimub Bluebird stuudios Laagri Tennisekeskuses, aadressil tervise 4 Laagri, põnev seminar, mille üks eesmärk on õppida selgeks iseenda aitamise võimalused.

Programm
11-12.30 MediYoga selja treening,  Vaike Kermas (Rootsi)
12.45- 14.00 Loeng “Energiakriis ja stress-selja põhivaenlased”, Lektor dr. Riina Raudsik
Tervislikud snäkid ja smuutid firmalt Kadarbik

Osalustasu Bluebird stuudio klientidele 27  eurot (tavahind 30.-), kahekesi registreerudes 50.- Registreerimine stuudio klientidele e-kirjaga treeningud@bbstudio.ee , rohkem infot telefonil 5011423!

Treener Vaike Kermas töötab igapäevaselt Stockholmi Karolinska ülikooli haiglas tegevusterapeudina. Ta on õppinud erinevaid joogastiile ning samuti fitness-treeneriks, MediYoga õpetajaks oli Vaikele selle joogastiili looja Göra Boll.

Mediyoga on meditsiinilise ja terapeutilise jooga vorm, mida täna kasutatakse 156 Rootsi haiglas ja tervisekekuses. Selle alusepanija, rootslane Göran Boll töötas välja MediYoga klassikalisest kundalini joogast 1995. aastal. MediYogas keskendutakse koostöös hingamisega pehmetele füüsilistele joogaharjutustele, venitamisele ja lõõgastumisele, kasutades mantraid ja meditatsiooni.

Paljude uuringute tulemused on näidanud, et MediYoga on eriti hea valuvaigisti. MediYogat kasutatakse migreeni, depressiooni, vähihaiguste, seljavalude, krooniliste valude, unehäirete, kõrge vererõhu, toitumishäirete/seedehäirete, autismi, ADHD, Aspergeri sündroom, stressi, südamehaiguste puhul. Kõik uuringud on näidanud väga häid tulemusi. Näiteks seljavigastuste/valude puhul on MediYoga esimesel kohal kõigi teiste kaasaegsete taastusravimeetoditega võrreldes.

Dr Riina Raudsik on pikaajalise kogemusega arst, keda süsteemis nimetatakse tihti kassiks, kes kõnnib omapead. Oma julgete väljaütlemiste pärast on teda palju hukka mõistetud, kuid tema patsiendid hindavad tema pühendumust kõrgelt. Teda on alati huvitanud terviklik tervishoid, kus tõenduspõhine meditsiin ja täiendavad tervenduspraktikad ning inimese enda vastutus tervise eest teevad ühiselt koostööd.

Oled südamest oodatud!