Enter your keyword

TANTSURÄNNAK neljapäeval, 23. mai kell 19-21!

bluebird studio

Treeningutest ilus rüht ja terve lülisammas

TANTSURÄNNAK neljapäeval, 23. mai kell 19-21!

TANTSURÄNNAK neljapäeval, 23. mai kell 19-21!

Katrin Kivi läbiviimisel kutsume sind lahedale tantsurännakule, kus saad end mõnusalt lahti raputada ja avada hinge saabuvale suvele! Tuleme kokku ja tantsime, hullunult, ägedalt, vabalt, pööraselt!  Uskumatu energiat, mis sellest sünnib! Tants on loomine ja nauding. Sellisel tantsupeol pole õiget ega vale liigutust, ei ole hinnanguid ega võrdlemist. Lihtsalt tule ja naudi, olenemata eelnevast tantsukogemusest, soost või vanusest!

Tantsurännaku selgrooks on lainetus, mis koosneb 5 elemendi omadustest. Maa, Vesi, Tuli ja Õhk ja Eeter.  Kõik kokku moodustab vaba tantsu, kus sa keerad oma mõtted kinni ja lased oma kehal juhtida. Lõpetame oma rännaku rahulikult meditatiivselt ja tuleme tagasi maapeale.

Tantsurännakut juhendab ja ruumi hoiab joogaõpetaja  Katrin Kivi, kes on rahvusvahelise sertifikaadiga Yin jooga, kundalini jooga ja bliss-jooga õpetaja ning juhendanud joogatunde alates 2012 aastast. Katrin on läbinud Mandala tantsu kursuse Tanhit ma Deva juhendamisel ja  tegelenud mitmete tantrapraktikatega, samuti viinud läbi naiste väelaagreid. 

Riietu mugavalt, just nii nagu tantsujumal / jumalanna sinus soovib. Naistele soovitan kleiti või seelikut.

Vahetult enne rännakut söö mõõdukalt, joo vett, kuid ära kindlasti tarbi alkoholi. 

Tantsime paljajalu või sokkides.

Tantuspidu kestab orineteeruvalt 2 tundi. 

Registreeri enda osalus e-mailiga treeningud@bbstudio.ee.

Osalustasu on 15 eurot. Osalejate arv on piiratud, palume kindlasti registreerida hiljemalt 2o mail.

Oled südamest oodatud!