Enter your keyword

Ülakeha, kaela ja tallamassaaži õpituba

bluebird studio

Treeningutest ilus rüht ja terve lülisammas

Ülakeha, kaela ja tallamassaaži õpituba

Ülakeha, kaela ja tallamassaaži õpituba

Esmaspäeval, 10. juuni kell 18:15- 19:45 ootame Sind stuudiosse õpituppa, mis keskendub ülakeha ja kaela piirkonnale.
Teeme lõdvestusi ja erinevaid harjutusi, läheme natuke sügavamale erinevate lihaste ja keha piirkondadega, seletades lahti teatud lihaste seost erinevate emotsioonide ja organsüsteemidega. Sissejuhatuses õpime ka tallamassaaži, mis on meie alustala. 😊
Tund toimub aeglases tempos ja keskendume harjutusi tehes olulistele detailidele, kuidas lihaseid aktiveerida kasutades visualiseerimist ja hingamist.
Lõdvestuses kasutame erinevaid palle ning tunni lõpetame venitustega. Õpituba viib läbi armas Lee Dillon Viimsi Mindfulbody stuudiost. Õpitoa osaluspanus on 12 eurot (saab kasutada ka oma kehtivat treeningkaarti). Registreerimine hopitude.com broneeringusüsteemis vôi e-kirjaga treeningud@bbstudio.ee.