Enter your keyword

DUOTREENINGUD SEADMETEL!

bluebird studio

Treeningutest ilus rüht ja terve lülisammas

DUOTREENINGUD SEADMETEL!

DUOTREENINGUD SEADMETEL!

Lisaks seadmete personaal- ja rühmatreeningutele viime stuudios läbi korraga kahele kliendile suunatud nö Duo- treeningut. Duo- treening on veidi personaalsem kui 4-5 inimesega rühmatreening ning õpetaja saab treeningut planeerida ning läbi viia rohkem kliendi vajadusi ja eripärasid ning eesmärke arvesse võttes. Treeningus kasutame nii reformerit kui ka teisi treeningseadmeid. Treeningu pikkus on 55 minutit. Leia sõber või kaaslane ja helista meile 5011423 või saada e- kiri treeningud@bbstudio.ee ja leiame teile treeninguteks sobiliku aja.

Duo- treeningusse pakume aegasid Esmaspäeva, Kolmapäeva ning Reede hommikul ja ennelõunal ning Kolmapäeva ja Reede õhtuti. Duo- treeninguid juhendavad kõik stuudio õpetajad.

Duo- treeningus osalemise 5- korra kaart ühele inimesele maksab 105 eurot, 1- korra tasu on 23 eurot/ inimene.

Oled südamest oodatud!