Enter your keyword

SHINDO treening pühapäeval 10.11 kell 18:00!

bluebird studio

Treeningutest ilus rüht ja terve lülisammas

SHINDO treening pühapäeval 10.11 kell 18:00!

SHINDO treening pühapäeval 10.11 kell 18:00!

Pühapäeval,  10. novembril kell 18.00 on meil taas suurepärane võimalus osaleda Shindo venitustunnis.
Shindo on Jaapanist pärit venitus- ja lõõgastusharjutuste süsteem, kus kohtuvad tuhandeid aastaid vana idamaine tarkus ning kõige uuemad teadmised inimese anatoomiast ja füsioloogiast. Shindo võtetega õpid ise saavutama keha ja meele tasakaalu, tänu millele Sinu elurõõm, loovus ja inspiratsioon saavad vabalt voolata.
Tunni viib läbi Kristel Moorus. Treening pikkus on 1,5 tundi.

Osalustasu on 15 eurot ühele või 25 eurot kahele.
Palume kindlasti enda osalemissoovist teavitada hiljemalt laupäeva, 9.11 õhtuks e-kirjaga treeningud@bbstudio.ee või broneerida tundi hopitude.com keskkonnas. Tunnis osalemisest loobumine kuni 24h enne treeningut.