Enter your keyword

TULE JOOGATAMA PÄDASTESSE 15-21. SEPTEMBER!

bluebird studio

Treeningutest ilus rüht ja terve lülisammas

TULE JOOGATAMA PÄDASTESSE 15-21. SEPTEMBER!

TULE JOOGATAMA PÄDASTESSE 15-21. SEPTEMBER!

Hea joogasõber!

Juba 15. septembril algab armsal Muhu saarel asuvas 5* hotellis Pädaste mõisas joogaritriit, kus treeninguid juhendab meie paljudele stuudio klientidele juba varasemast tuttav Karin Lilleberg Londonist. Saame koos nautida imelist värvilist loodust palju värskes õhus liikudes ning kaks korda päevas joogatades. Karin on suure kogemusega õpetaja, seega pole oluline kas Sina oled alles alustaja või juba kogenud joogaharrastaja, tunnid viiakse läbi selliselt, et kõigile sobib!

Chef de Cuisine Stefan Berwanger oma meeskonnaga pakub uhkusega Põhjala saarte köögi maitsvaid roogasid, mis inspireerituna Muhu ning ümberkaudsete Põhjala saarte köögi tavadest, väärtustab kohalikke traditsioone.

Maitsvad toidud, mõnusad joogapraktikad ning meeliergutavad spaprotseduurid annavad Sulle kindlasti palju energiat peagi algavaks sügiseks.

Ritriit toimub teisipäevast esmaspäevani, 15.- 21.09. Kellele see aeg veidi pikaks jääb siis on võimalus 200 eurot väiksema tasuga osaleda kuni pühapäevani. Kõigile, kes broneerivad koha ritriidi hiljemalt 06.09 enne kella 12 on kingotuseks 150 eurone Spa kinkekaart. Kogu laagriga seonduva info leiad siit lingi alt:

https://corpus-spiritum.com/terviselaagrid/padaste-joogalaager/

Palun võta täiendava info saamiseks ühendust Hediga telefonil 5011423 või FB pm Hedi Lepmets Sulle sobival ajal!