Enter your keyword

UUS! VÄIKSE RÜHMA PILATESE TREENING TEISIPÄEVITI 18:15 ja PÜHAPÄEVITI 12:15

bluebird studio

Treeningutest ilus rüht ja terve lülisammas

UUS! VÄIKSE RÜHMA PILATESE TREENING TEISIPÄEVITI 18:15 ja PÜHAPÄEVITI 12:15

UUS! VÄIKSE RÜHMA PILATESE TREENING TEISIPÄEVITI 18:15 ja PÜHAPÄEVITI 12:15

Teisipäeva õhtuti kell 18:15 ja pühapäeviti 12:15 on treeningplaanis uus, kombineeritud Pilatese treening, kus osa treeningut toimub matil ning osa seadmetel, enamasti reformeril, kuid vahest ka toweril või toolidel. Treening toimub väikeses rühmas, kus on 3-5 osalejat. See treening sobib eriti hästi neile, kes soovivad treenida stuudios vaid ühe korra nädalas või neile, kes Pilatesega alles alustavad. Matitreeningus on suur rõhk oma keha raskusega sooritatavatel harjutustel, reformer aitab kehal joonduda ning õpetab kehatunnetust. Treeningu pikkus on 55 minutit, see oin sobilik nii naistele kui meestele!, treeningut juhendab Enel Oja.

Treeningus osalemise tasu on 75 eurot/ 5 korda ning kaart kehtib 2 kuud. Esmase proovitreeningu tasu on 12 eurot. BRONEERIMINE E-KIRJAGA TREENINGUD@BBSTUDIO.EE VÕI TELEFONIL 5011423!