Enter your keyword

TEADLIKU HINGAMISE ÕHTU pühapäeviti, alates 21.02 kell 18.30-20:00

bluebird studio

Treeningutest ilus rüht ja terve lülisammas

TEADLIKU HINGAMISE ÕHTU pühapäeviti, alates 21.02 kell 18.30-20:00

TEADLIKU HINGAMISE ÕHTU pühapäeviti, alates 21.02 kell 18.30-20:00

NÜÜD IGAL PÜHAPÄEVAL kell 18:30-20:00!

Tere!

Mina olen Kersti.
Mingil hetkel oma elus jõudsin äratundmiseni, et ma ei oska hingata. Kõlab jaburalt, sest hingamist peame me millekski enesestmõistetavaks, see juhtub ju ise, automaatselt! Tuleb välja, et mitte ilmtingimata ja mitte alati.

Me oleme inimesed! Keerukad ja lihtsad üheaegselt, tugevad ja õrnad üheaegselt. Kui me õlule ja rinnale rõhub pika aja jooksul palju erinevaid muresid, väljapääsmatuse tunnet ja pinget, läheme me ühel hetkel “rikki”. Tavaliselt ongi esimeseks sümptomiks sel puhul hingamise takerdumine, ebapiisav hingamine, ülehingamine, ärevus, paanika jne. 

Sellest äratundmisest sai alguse pikk, üllatav, valus, premeeriv õppimise ja avanemise tee.

Võlgnen hingamise kingitusele palju! Teadlikkus hingamisest ja hingamine ise toovad ellu nii palju helgust, kergust ja hingetarkust. Nüüd julgen õpitut-kogetut ka teistega jagada.

Kas Sina tead, kuidas Sa hingad?
Millal ja kas üldse kunagi oled Sa oma hingamisele tähelepanu pööranud?
Kas Sa oled üks neist paljudest, kes tajub, et midagi elus on nagu kergelt “off”, aga ei oska seda seletada ei ise ega teiste abiga?
Kas Sa tunned, et see on tähtis ja soovid rohkem teada saada?

Kui jah, siis tule, hingame koos!
Kohtume pühapäeviti, 21. veebruaril kell 18.30 Laagri Tennisekeskuses asuvas Bluebird stuudios. Osalustasu on 10 eurot. Õhtu tulu läheb heategevuseks. 

ANNA ENDA OSALUSSOOVIST TEADA E-KIRJAGA TREENINGUD@BBSTUDIO.EE, telefonil 5011423  või stuudio treeningplaani kaudu broneerides.

Pildi “Wolf Woman” autor on Marie Buchfink