Enter your keyword

Mõtteid algavaks, Bluebird stuudio 6. trennihooajaks

bluebird studio

Treeningutest ilus rüht ja terve lülisammas

Mõtteid algavaks, Bluebird stuudio 6.  trennihooajaks

Mõtteid algavaks, Bluebird stuudio 6. trennihooajaks

Armas praegune ja tulevane stuudio sõber,

See suvi on meie esimene väike juubelisuvi. Palju õnne ja edu meile! Bluebird studio saab augustis 5 aastaseks! Ei suuda isegi seda veel uskuda, kuid suur rõõm tehtust on südames ja veel suurem elevus hinges uute arengute ootuses.
Juuli keskel saabusid stuudiosse uued seadmed, mis on BASI Systems poolt toodetud ning BASI Pilates Academy looja ja siiani tegutseva Pilatese Meistri Rael Isacowitci poolt kaasajastatud ning pidevalt täienevad treeningmasinad. Seadmed on klientidele nii personaaltreeningutes kui väikses rühmas treenimiseks. Uuel hooajal tahame kindlasti suurendada personaaltreeningute hulka, kus kõiki oma toradaid uusi seadmeid kasutada saame, kuna mõned nendest on vaid personaaltreeningus kasutamiseks,  ning näha rohkem lapsi ja noori stuudios treenimas.

Lisaks klientidele uute mugavamate treeningvõimaluste loomisega on seadmetel veel üks suur eesmärk. Nimelt hakkavad alates kevadest 2022 toimuma stuudios nii uute kui juba tegutsevate Pilatese treenerite koolitused. BASI Pilates Academy on suur rahvusvaheline organisatsioon, selle hing ja süda on Rael Isacovic, ning seesama organisatsioon koolitab ülemaailmselt uusi treenereid ning pakub pidevalt jätkukoolitusi juba tegutsevatele treeneritele. Koolitajad saabuvad meie juurde teistest riikidest, koolitused toimuvad inglise keeles ning oodatud on osalejad ka väljastpoolt Eestit. Lisaks on meie stuudio baltikumis seadmete näidistesaal, kus uued õpetajad saavad ideid ja tuge oma stuudiote rajamiseks. Loodame väga, et Pilatese stuudioid tuleb üle Eesti juurde ning seadmetel treenimine saab palju suuremale hulgale inimestele kättesaadavaks.

Ja kõige selle juures tuleb Pilatese stuudiole ka uus nimi- BASI Pilates Academy Tallinn. Bluebird studio jääb samuti alles ning joogatajad saavad endale peagi uue pesa, kuid sellest täpsemalt juba mõne aja pärast. Tänavuse hooaja tegutseme kõik veel koos, nii joogasõbrad kui Pilatese harrastajad, Laagri tennisekeskuse peamajas praeguses stuudios.

Augusti teises poolest stardivad täismahus kõik kevadel suvepuhkusele läinud treeningud ning avame ka uusi rühmasid.

Oled südamest oodatud!