Enter your keyword

20. märtsil avame PÄIKESE STUUDIO Päikese tn. 1 Laagris!

bluebird studio

Treeningutest ilus rüht ja terve lülisammas

20. märtsil avame PÄIKESE STUUDIO Päikese tn. 1 Laagris!

20. märtsil avame PÄIKESE STUUDIO Päikese tn. 1 Laagris!

Tore uudis! Bluebird Stuudio laieneb!

Teravam silm on kindlasti märganud, et Magnumi Ärimaja ees olevate Laagri Tennisekeskuse uute väliväljakute juurde on kerkimas väike armas klubihoone. Just selles samas hubases majakeses avame uue stuudio, mille nimetasime aadressi järgi BLUEBIRD PÄIKESE STUUDIOKS. See nimi toob alati naeratuse näole! Loodame, et ka Sulle, kes Sa seda uudist loed!

Bluebird Päikese stuudios hakkavad toimuma kõik senised Pilatese matitreeningud, mis siiani toimusid Laagri Tennisekeskuse peamajas Tervise tn. 4. Lisaks hakkame läbi viima erinevaid jooga, lihastreeningu, BodyBalance, ShinDo, beebide ja rasedate treeninguid, erinevaid teemeaõhtuid, koolitusi jne. Nimekiri kindlasti aja jooksul täieneb. Juba tänasest saad hakata broneerima endale sobivaid treeninguid Hopitude programmis, kuhu jõuad läbi kodulehe treeningplaani lingi. Samuti rendime ruumi sarnaste ürituste läbiviimiseks, samuti temaatiliste sünnipäevade korraldamiseks.

Kuna Bluebird stuudio tegevus on järjest kasvanud ning tänaseks me juba koolitame ka uusi Pilatese treenereid BASI Pilates Academy nime all, olles rahvusvahelise koolitussüsteemi BASI esindaja Baltikumis, siis Laagri Tennisekeskuse uue klubihoone avamine oli meie jaoks super ajastus.  Kõik seadmetreeningud jäävad endiselt toimuma praeguses stuudios, mille nimetame Bluebird Tervise stuudioks.

Käesoleva aasta augustis tähistame juba oma 7. sünnipäeva! Aitäh kõigile klientidele usalduse eest!

Oled südamest oodatud!