Enter your keyword

Bluebird Päikese stuudio alustab treeningutega 29. märtsil

bluebird studio

Treeningutest ilus rüht ja terve lülisammas

Bluebird Päikese stuudio alustab treeningutega 29. märtsil

Bluebird Päikese stuudio alustab treeningutega 29. märtsil

Laagri Tennisekeskuse uute väliväljakute juurde valmivas klubihoones toimub
AVATUD USTE PÄEV tutvumistreeningutega 1. APRILLIL KELL 10-16!

Bluebird Päikese stuudios hakkavad toimuma kõik senised Pilatese ja jooga treeningud, mis siiani toimusid Laagri Tennisekeskuse peamajas Tervise tn. 4. Lisaks hakkame läbi viima BodyBalance, BodyFlow, BodyFit, beebide ja rasedate treeninguid, meditatsiooniõhtuid, koolitusi jne. Juba tänasest saad hakata broneerima endale sobivaid treeninguid Hopitude programmis, kuhu jõuad läbi kodulehe treeningplaani lingi. Samuti rendime ruumi sarnaste ürituste läbiviimiseks ning treeningutega seonduvate sünnipäevade korraldamiseks.

Bluebird stuudio tegevus on järjest kasvanud,  koolitame ka uusi Pilatese treenereid BASI Pilates Academy Tallinn nime all, olles rahvusvahelise koolitussüsteemi BASI esindaja Baltikumis. Kõik seadmetreeningud jäävad endiselt toimuma praeguses stuudios, mille nimetame Bluebird Tervise stuudioks.

Käesoleva aasta augustis tähistame juba oma 7. sünnipäeva! Aitäh kõigile klientidele usalduse eest!

Oled südamest oodatud!