Enter your keyword

Nüüd on meie Päikese stuudios Klassikaline ja Jantrajooga

bluebird studio

Treeningutest ilus rüht ja terve lülisammas

Nüüd on meie Päikese stuudios Klassikaline ja Jantrajooga

Nüüd on meie Päikese stuudios Klassikaline ja Jantrajooga

Nüüd on meie Päikese stuudios KLASSIKALINE JA JANTRAJOOGA!

Jantrajooga toimub teisipäeviti kl 10-11.15 ja Maaja annab ka klassikalist joogat reedeti kl 17.30-18.45. Haara võimalusest õppida ja praktiseerida koos 40 aastase kogemusega joogaõpetajaga, Maaja Zelminiga. Esimene tund on vaid 10 EUR! Haara sõber kaasa tulete mõlemad vaid 5 EUR! Vajalik on eelregistreerimine. Päikese stuudio asub Päikese 1, Laagri. Broneeri siin!

KLASSIKALINE JOOGA

Klassikalises joogas arendatakse teadlikust kehaliste harjutuste abil. Kogu tähelepanu on suunatud just sellel ajahetkel tehtavale liigutusele, mis toimub vabalt ja loomulikult kulgeva hingamise rütmis. Järjepideva harjutamise tulemusena paraneb kehaline tervis millega kaasneb meelte rahunemine.

Kogemused mis sünnivad joogaharjutuse ajal, aitavad inimesel paremini mõista iseennast. Harjutustes keha lõdvestub viies loogiliselt edenedes lõdvestumisele,milles meeled ja aistingud on erksad, aga puhkamas.

Klassikaline jooga hõlmab ka Hatha joogat ja on pigem rahustav joogalaad. Saab mõnuga läbi käia oma selja õlad, kaela ja tunni lõpus teenitud lõdvestus. Jooga lihtsad ja mõjuvad psühhofüüsilised harjutused on igale inimesele jõukohased ja see jooga sobib töönädala lõppu imehästi!

JANTRAJOOGA

Jantrajooga on jooga liikumises, energia toimimises, harmoonia ja rütm, läbi mille on võimalik avarduda oma meeleruumi selgusesse. Vanades joogatekstides on öeldud, et elu on hingamine. Kui inimene raiskab oma elu, hingates kiirustades ja katkendlikult, jääb elu lühikeseks. Jantrajooga harjutused õpetavad inimest hingama korrapäraselt ja rahulikult, keskendudes teadlikult pausidele hingetõmmete vahel. Selle tulemusena paraneb tervis ja pikeneb eluiga. Jantrajoogas on sarnaseid harjutusi hathajoogaga, kuid liigutuste tähendus on siin erinev.

KOHT: Päikese Stuudio (Päikese 1 – Laagri Tennisekeskuse väliväljakute klubihoone, 2. korrus)
HIND: Esimene tund on vaid 10 EUR ja kui haarad sõbra kaasa siis tulete kahekesi sama hinnaga.

Vajalik on registreeruda läbi meie treeningplaani: http://bluebirdstudio.ee/treeningplaan/

MAAJA ZELMIN

Maaja Zelmin on Tiibeti jantrajooga, klassikalise jooga (Krishnamacharya jooga traditsioon) ja harmoonilise hingamise õpetaja. Ta on alati tundnud huvi elu sügavama olemuse vastu, mis on olnud ka põhjuseks, miks jooga on teda ikka ja jälle köitnud. Oma elust on ta ligikaudu 40 aastat olnud joogamaailma sees ja sellest pea 30 aastat õpetust edasi andnud. Tema juureõpetajaks on tänapäeva suur Dzogtšen meister Chögyal Namkhai Norbu ning ta on ka tema poolt autoriseeritud rahvusvahelise teise tasandi jantrajooga õpetaja. Maaja on kursusi juhendanud ka Norras, Rootsis, Soomes ja Lätis.