Enter your keyword

Bachata ja Latin soolotreeningud

bluebird studio

Treeningutest ilus rüht ja terve lülisammas

Bachata ja Latin soolotreeningud

Bachata ja Latin soolotreeningud

Nüüd on meie Päikese stuudios (Päikese 1, Laagri) uued tantsutreeningud kus pole partnerit vaja. 💃

LATIN SOOLO

Esmaspäeviti kl 20 – 21.00 saab tantsida erinevate ladinarütmide järgi koos Jettega. Tantsime energilise muusika järgi ning raputame kehast kõik pinged välja. Kasutame ladina poplugusid ja tantsime erinevaid ladinastiile nagu salsa, Brasiilia zouk, latin commercial, samba, reggaeton jne. Teeme ka soojendust ja jõuharjutusi ning lõpetame trenni lõõgastavate venitusharjutustega. Selga mugavad trenniriided, jalga tossud ja kaasa pudel vett. 

BACHATA SOOLO

Teisipäeviti kl 18.30-19.30 toimub bachata soolo koos Kristega. Bachata on muusikastiil ja tants, mis pärineb Dominikaani Vabariigist. Bachata põhisamm koosneb lihtsatest sammudest, mis moodustavad edasi-tagasi või küljelt-küljele liikumise. Selle tantsu erilise karakteri toovad välja sensuaalsed puusade ja kehaliigutused. Õpime uusi tantsusamme, kehalist liikumist ja harjutame musikaalsust.Selga mugavad trenniriided ja kaasa pudel vett. Jalga tossud või julgematele tantsukingad.

Hind: Esimene Bluebird Stuudio tantsutund on vaid 10 EUR ja kui haarad sõbra kaasa siis tulete kahekesi sama hinnaga.
Vajalik on registreerida läbi meie treeningplaani.