Enter your keyword

Kizomba ja Urban Kiz sissejuhatus

bluebird studio

Treeningutest ilus rüht ja terve lülisammas

Kizomba ja Urban Kiz sissejuhatus

Kizomba ja Urban Kiz sissejuhatus

Kutsume teid Kizomba ja Urban Kiz sissejuhatavasse kursusele neljapäeviti kl 19.30-20.30. Treeningus õpite rohkem selle stiili kohta ja alustame Kizomba põhisammudest sest Urban Kiz arenes välja Kizombast.

Urban Kiz on Kizombast tuletatud uudne paaritants, mis arenes välja ja sai oma nime alles hiljuti (vahemikus 2013-2015). Urban Kizi muusikas on palju dünaamilisi tempomuutusi, üleminekuid aeglasemale tempole (muusika sild), kiirendusi ja pause. Urban Kiz´is sünkrooniseerivad tantsijad oma keha liikumist muusikaga, kasutades hip-hopile ja tangole iseloomulikke elemente, nagu liikumisstiil, pausid, jalapuudutused ja isolatsioonid. Kui Kizombas on tants rohkem maandatud ja liigutakse ringis, siis Urban Kizis on teistsugune tantsimistehnika ja liikumisenergia. Figuurid nõuavad sageli liikumist mööda sirgeid jooni, suuna muutmist risti nurga all või vastupidises suunas.

Kursusel õpid:

  • Urban Kiz põhisamme
  • Keharaskuse vahetamist ja tasakaalu
  • Juhtimist ja järgimist
  • Kehaisolatsiooni
  • Muusikasse tantsimist

Kursus on mõeldud igale tantsuhuvilisele ja varasem tantsukogemus pole oluline. Kursus sobib väga hästi ka neile tantsijatele, kes varasemalt õppinud Kizombat, Bachatat või Salsat ning soovivad nüüd midagi uut proovida. Treeneriks on Kriste, kellel on üle 8 aastane õpetamiskogemus ja kes õpetab Urban Kiz stiili ka rahvusvaheliselt.

Hind: Esimene Bluebird Stuudio tantsutund on vaid 10 EUR ja kui haarad sõbra kaasa siis tulete kahekesi sama hinnaga.
Vajalik on registreerida läbi meie treeningplaani.

KRISTE RUUBER

Kristel on 8-aastane õpetamiskogemus rahvusvahelistel üritustel ja festivalidel. Kriste alustas Kizomba õppimisega juba 2013. aastal Londonis elades ning oli üks esimesi inimesi, kes hakkas korraldama Urban Kiz üritusi. Pärast Poolasse kolimist oli ta tantsuõpetaja So!Salsa tantsukoolis ning üks väheseid treenereid, kes õpetas Urban Kizi Poolas ja välismaal. Hiljem jätkas ta Barcelonas kohaliku ja rahvusvahelise koostööga.

Aasta tagasi kolis Kriste tagasi Eestisse ja ta keskendub praegu Eesti tantsukogukonna arengule ja õpetab rahvusvaheliselt koos oma tantsupartneri Spenceriga. Mõlemad on Badja Team liikmed, mis on kõrgelt hinnatud Kizomba ja Urban Kiz tantsugrupp Hollandis.

Kristele on kõige väärtuslikum näha oma õpilaste arengut. Ta keskendub oma tundides õigele tantsutehnikale ja musikaalsusele. Samas tantsimine peab olema lõbus ja sotsiaalne tegevus ning tema jaoks on tähtis õpetada austust oma partneri ning kaastantsijate vastu.