Enter your keyword

BACHATA JA LATIN SOOLOTANTS NAISTELE

bluebird studio

Treeningutest ilus rüht ja terve lülisammas

BACHATA JA LATIN SOOLOTANTS NAISTELE

BACHATA JA LATIN SOOLOTANTS NAISTELE

Jaanuarist saab tantsida meie Päikese stuudios (Päikese 1, Laagri) koos Jette ja Irinaga naiselikke soolotantse 💃

Esmaspäev kl 20.00 Latin soolo Jettega
Neljapäev kl 18.30 Bachata naiste soolotants Irinaga

LATIN SOOLO

Tantsime energilise muusika järgi ning raputame kehast kõik pinged välja. Kasutame ladina poplugusid ja tantsime erinevaid ladinastiile nagu salsa, Brasiilia zouk, latin commercial, samba, reggaeton jne. Teeme ka soojendust ja jõuharjutusi ning lõpetame trenni lõõgastavate venitusharjutustega. Selga mugavad trenniriided, jalga tossud ja kaasa pudel vett.

BACHATA SOOLO

Bachata on muusikastiil ja tants, mis pärineb Dominikaani Vabariigist. Selle tantsu erilise karakteri toovad välja partnerite sensuaalsed puusade ja kehaliigutused.

Irina naiste soolotreeningud on ehitatud nii, et ta alustame kehahoiakust ja baasliigutustest, minnes tasapisi lihtsatest asjades keerukamateni, ning iga tund õpime uusi liigutusi juurde, mille põhjal saame teha ilusa ja sujuva tantsu. Tunni lõpuks teeme väikese tantsukombinatsiooni õpitud asjadest ja et iga korraga tants muutuks sujuvamaks naiselikumaks. Tantsutehnika seletused tunnis on lihtsad ja igaühele selged, kuna irina proovib leida näiteid elust, kus me teeme sarnaseid liigutusi. See aitab mõista tantsu paremini ja tunda, et juba esimeses tunnis oskab midagi tantsida.

KOHT

Päikese Stuudio (Päikese 1 – Laagri Tennisekeskuse väliväljakute klubihoone, 2. korrus)

HIND

Esimene tund on vaid 10 EUR kasutades sooduskoodi “ESIMENE 10” Broneeri ja maksa läbi meie treeningplaani: http://bluebirdstudio.ee/treeningplaan/

Vaata ka Facebook üritust: https://fb.me/e/spAnR9cms