Enter your keyword

Uued treeningud: hommikune venitus ning õhtune lõõgastus

bluebird studio

Treeningutest ilus rüht ja terve lülisammas

Uued treeningud: hommikune venitus ning õhtune lõõgastus

Uued treeningud: hommikune venitus ning õhtune lõõgastus

Ärka esmaspäeva hommikuti kl 7.00 (alustame 8. jaanuar) koos rahuliku venitusega ja mõnusa muusikaga ning loo tasakaalus algus oma päevale ja uuele nädalale. Lõõgastu ja puhka teisipäeva õhtuti kl 19.30. (alustame 16. jaanuar). Liigume koos läbi pehme venituse, teadliku hingamise ning erinevate lõõgastustehnikate.

Mõlemad treeningud sobivad kõigile vanustele ja tasemetele ning treeninguid juhendab Liis Peetermann.

Esimene treening on vaid 10 EUR kasutades sooduskoodi “ESIMENE10” Broneeri ja maksa läbi meie treeningplaani: Broneeri siin!

LIIS PEETERMANN

Liis on tegelenud tantsimise ja erinevate meditatsioonitehnikatega pea 10 aastat, ning õppis 4 aastat Peridance Capezio Dance Center’is New Yorgis erinevaid liikumis- ning venitustehnikaid. Hetkel õpib Liis Tiibeti Meditsiini USA Shang Shung Instituudis ning praktiseerib soojendavat Tiibeti Kunye massaaži. Liis on kirglik erinevate tehnikate suhtes kuidas oma meelt ja keha tasakaalus hoida ning elada tervelt ja õnnelikult.