Enter your keyword

Jooga töötuba ALUSTAME ALGUSEST

bluebird studio

Treeningutest ilus rüht ja terve lülisammas

Jooga töötuba ALUSTAME ALGUSEST

Jooga töötuba ALUSTAME ALGUSEST

Kutsume Sind Joogaga alustajate töötuppa Bluebird Päikese stuudiosse laupäeval, 16. märtsil kell 13:30- 16:00.

Meie stuudio pikaajaline Hatha-Vinyasa õpetaja Marika Tamm räägib Sulle jooga erinevatest stiilidest, kellele mis sobib ja miks üldse joogat praktiseerida. Kuidas jooga aitab toetada meie igapäevaelu, kuidas ja miks mediteerida. Samuti saad teada mis on Teadvus jooga seisukohast ning kuidas praktiseerida turvaliselt. Lisaks arutame mis on jooga eetika, sh puhtus, lõhnad ja vaikus ning räägime mis on jooga anatoomiline vs spirituaalne aspekt. Töötoa teises pooles viime läbi mõnusa ca 45-minutilise praktika, et saada ka praktiline kogemus töötoas räägitust.

Võibolla oled just Sina see, kes on mõelnud joogatundi tulemisest, aga pole julenud või pole kindel kas see võiks Sulle sobida, siis meie töötuba on just see koht kust loodan, et leiad endale vastused. Töötuba sobib kindlasti ka neile, kes on juba joogat harrastamas, kuid soovivad oma teadmisi täiendada ja värskendada ning uut infot saada.

Pane selga mugavad riided, võta kaasa paber ja pliiats märklemete tegemiseks ning ka veepudel. Kõik prkatikaks vajalik on stuudios kohapeal olemas.

Töötoa osaluspanus on 30 eurot enne 15. märtsi tasudes ettemakse arve alusel, kohapeal tasudes 35 eurot.

Palun saada e-mail enda osalemissooviga treeningud@bbstudio.ee, meie saadame Sulle arve. Koha töötoas tagab arve tasumine hiljemalt 15. märtsi. Kohtade arv on piiratud!