Enter your keyword

“Supernaise” TOP10 õliportfell pühapäeval, 25.11 kell 15.30!

bluebird studio

Treeningutest ilus rüht ja terve lülisammas

“Supernaise” TOP10 õliportfell pühapäeval, 25.11 kell 15.30!

“Supernaise” TOP10 õliportfell pühapäeval, 25.11 kell 15.30!

Pühapàeval, 25. novembril kell 15.30- 18.00 on meil suur rôôm kutsuda Sind Laagri tennisekeskuses asuvasse Bluebird stuudiosse osalema “supernaise” elu vôimalikkust toetavasse ôpituppa, kus holistiline terapeut ja emotsioonide koolitaja Katrin Alujev aitab meil selgeks mõelda, kas ja kuidas on kiiret elu õnneliku ja rahulolevana elamine vôimalik. Ôpituba algab sissejuhatava  meditatsiooniga ning ôpitoas rààgib Katrin sellest, kust emotsioonid tulevad ja kuidas nad meie juurde kuuluvad, kuidas neid osata tàhele panna ja neile tànulik olla. 

Emotsioonid toodavad kehas hormoone. Sama teevad eeterlikud ôlid. Kuidas ôlid aga enda kasuks tööle panna nii, et iga jàrgmine emotsioon jalgu alt ei löö ja saad oma làhedasi toetades rahul olla. 

Ôlid, mis tekitavad meile tunde, et on aega…, aitavad keskenduda ja panevad pea tööle. Kuidas saada üle ülekoormatuse tundest. Kuidas õhtul rahuneda ja saavutada sügav uni. See kõik on vôimalik. 

Enda osalemissoovist anna palun teada hiljemalt 23.11 ôhtuks e-kirjaga treeningud@bbstudio.ee vôi katrin.alujev@gmail.com (kui soovid rohkem infot saada). Osaluspanus on 15 eurot ja kaasa saad enda emotsioone toetava ôlisegu, mille ise endale valmis teed, just sellise nagu praegu vajad.

Rohkem infot toimuva kohta saad ka telefonil 5011423 (Hedi)