Enter your keyword

Suvetervitused Bluebird Studiolt

bluebird studio

Treeningutest ilus rüht ja terve lülisammas

Suvetervitused Bluebird Studiolt

Suvetervitused Bluebird Studiolt

Armas treenija

Loodan, et Sinu suvi on läinud mõnusalt ning oled saanud nautida nii liikumist kui lebotamist:)
Uus treeninghooaeg ootab ukse ees ja saadan selle kohta veidi infot.
Küllap paljud on märganud, et stuudio ukse ees ja seinal on nimi BASI Pilates Academy Tallinn. Selle nime all hakkame alates jaanuarist 2023 pakkuma uutele ja praegustele Pilatese õpetajatele õpetajate koolitusi. BASI- nimelised on ka kõik stuudios olevad treeningseadmed, mis eelmisel suvel said uuendatud. Kui oled ise õpihuviline või tead kedagi kes tahab Pilatese õpetajaks õppida siis tea, et kõik on väga oodatud.
Vaata rohkem SIIT.
Bluebird Studio jooga stuudio ehitus on nüüd samuti alanud Laagri Tennisekeskuse väliväljakute juures ning oodatav stuudio valmimisaeg on märtsikuuus. Seniks mahume kõik olemasolevasse stuudiose sõbralikult ära. Uues stuudios hakkame pakkuma nii joogat kui pilatest kuid ka treeningud beebidele ja lapseootel emadele ning tantsutunde lastele. Stuudio tuleb Laagri Tennisekeskuse väliväljakute klubihoone 2. korrusele koos Laagris juba tegutseva ilusalongiga Salgutuba ning kus kumbki pakub teenuseid 60m2 suurusel pinnal.
Sarnaselt eelmiste aastatega jätkame seadmetreeningutega väikestes rühmades püsibroneeringutega, Pilatese matitreeningutes ja joogatundides saab broneerida tundidesse online kasutades hopitude.com keskkonda. Seadmetreeningute rühmasid hakkame komplekteerima juba augustis ja kui Sinul veel oma püsiaega pole siis anna endast palun märku saates kirja treeningud@bbstudio.ee e-mailile.
KUIDAS ALUSTADA
Parim on alustada Alustaja paketiga (vaata SIIT). Kõikide küsimuste korral võid alati meile helistada telefonil 5011423.
Hindade osas peame samuti väikse muudatuse tegema. Seoses stuudio rendihinna tõusuga muutub kõikide rühmatreeningute korra hind 2 euro võrra.
Stuudio hinnakirja leiad SIIT.
Meie armas Massöör Laura on lapsehoolduspuhkusel, kuid lisas Laurale tegutsevad stuudios massažitoas Marge ja Helen, nende kohta leiad infot SIIT.
Tervis on meie elukvaliteedi alustala, kui meie vundament on tugev siis saame nautida iga päeva! Pilates ja jooga sobivad kõigile ja alustada pole kunagi liiga hilja. Pildil on stuudios treenivad tennisepoisid:)
Oled südamest oodatud,
Sinu,
Bluebird studio
BASI Pilates Academy Tallinn