Enter your keyword

Hatha- Vinyasa Jooga Teisipäeval ja Neljapäeval kell 19:30

bluebird studio

Treeningutest ilus rüht ja terve lülisammas

Hatha- Vinyasa Jooga Teisipäeval ja Neljapäeval kell 19:30

Hatha- Vinyasa Jooga Teisipäeval ja Neljapäeval kell 19:30

Armas joogahuviline,

Veel on paar vaba kohta stuudios teisipäeviti ja neljapäeviti toimuvates joogatundides. Tund algab kell 19:30, kuid palume kohal olla 5-10 minutit enne tunni algust. Stuudios kohapeal on olemas kõik treeninguks vajalik, nii matid, pleedid, joogarihmad kui joogaplokid. Eelnev joogakogemus pole vajalik. Meie Stuudio joogatund algab rahuliku sissejuhatava meditatsiooniga ning kestab kokku 75 minutit, peale mida võid náutida ka tennisekeskuse sauna. Treeningus saab osaleda nii 1-, 5- kui ka 10- korra pääsmega. Tasuda saab stuudios kohapeal sularahas või arve alusel, pileteid saab soetada ka Stebby keskkonnast.

Oled südamest oodatud,

Pildil on meie joogaõpetaja Marika Tamm.