Enter your keyword

Kaia kehakool Päikese stuudios maikuus

bluebird studio

Treeningutest ilus rüht ja terve lülisammas

Kaia kehakool Päikese stuudios maikuus

Kaia kehakool Päikese stuudios maikuus

Teadliku kehakasutuse 5-nädalast lühikursust juhendab Kaia Heinleht. Kursus on mõeldud absoluutselt kõigile. Meie keha on nagu masin, oluline on seda oskuslikult ja teadlikult “juhtida”. Nii nagu järjepideva hooldusega pikeneb masinate eluiga nii ka Sinu keha kasutusiga.

Meie lühikursus alustab juba kolmapäeval, 3. mail, seekord Laagris, vastavatud Bluebird Päikese stuudio’s aadressil Päikese tn. 1. Kursus toimub igal kolmapäeval kell 19-20:30. Kokku kohtume 5 korral, kuid võid osaleda ka üksikutel õhtutel. REGISTREERIMINE Kaia@kaia.ee.

Täpne ajakava on olemas Facebookis Kaia kehakooli lehel või saadetakse Sulle e-mailile. Ühe töötoa hind on 20 eurot, kogu kursus 5 korda maksab 75 eurot.