Enter your keyword

RASEDATE JOOGA TERJE TÄHEGA ALUSTAB!

bluebird studio

Treeningutest ilus rüht ja terve lülisammas

RASEDATE JOOGA TERJE TÄHEGA ALUSTAB!

RASEDATE JOOGA TERJE TÄHEGA ALUSTAB!

Meil on suur suur rõõm jagada uudist, et alates teisipäevast, 5. märtsist algavad armastatud sünnitoetaja ja doula Terje Tähe (vaata ka www.doula.ee) juhendamisel rasedate jooga ehk aktiivsünnituseks ettevalmistuse tunnid Bluebird Päikese stuudios.

Tunnid toimuvad teisipäeviti kell 11 ja on pikkusega 60-75 minutit. Vastavalt kuidas osalejad jaksavad ja tunnevad. Osalustasu on 75 eurot 5-korra kaart (kehtivusaeg 2 kuud). Kõik tunniks vajalikud vahendid on stuudios olemas.

Registreerumine ja osaluse tühistamine toimuvad kodulehel oleva treeningplaani kaudu vähemalt 24h enne tunni algust. Kul hilined registreerimisega saada meile palun e-mail treeningud@bbstudio.ee.

Iga naine soovib loomulikku ning kerget sünnitust! Jooga on parim viis naise ettevalmistamiseks loomulikuks sünnituseks, samuti rasedusaegsete probleemide ennetamiseks-leevendamiseks.

Tundides teeme harjutusi, mis venitavad ning lõdvestavad keha, õpime hingamist, laulame häälikuid, harjutame sünnitusasendeid, õpime keha tunnetama ning kuulama. Saad küsida kõige kohta, mis puudutab sünnitust, lapseootust, sünnitusplaani ja ka sünnitusjärgset aega. 

See on aeg sinu ja lapse jaoks!

Tundi võib tulla esimesest raseduspäevast alates, eriti kui on terviseprobleeme. Kindlasti soovitan joogas käia vähemalt 2 viimast raseduskuud, aga võimalusel või terviseprobleemide puhul kauemgi, alates 4-6 raseduskuust! Nii saavad asendid, lõdvestus, häälikud kehale omaseks ning sünnitus kulgeb kiirelt ning kergelt!

Terje oli aastatel 2010- 2018 rasedate jooga juhendaja Arctic Sport Clubis ning on palju palju lapsi, kes Terje nõu ja toetusega on õnnelikult sündinud. Samuti on Terje www.okobeebi.ee eestvedaja.

Registreerumine kodulehel oleva treeningplaani kaudu vähemalt 24h enne tunni algust. Kul hilined registreerimisega saada meile palun e-mail treeningud@bbstudio.ee.

Oled südamest oodatud!